Comviq Kontantkort

  Kontantkort med fast pris från 99 kr

  99%-ig täckning genom Tele2, Telia och Telenors nät

  Surfa i upp till 80 Mbit/s med 4G

 

Comviq är systeroperatör till Tele2 som erbjuder mobiltelefoni och mobilt bredband med fokus på låga priser. Comviq var först ut i Sverige med att lansera kontantkort, vilket man gjorde redan 1997 Comviq Kontant.

  SamtalSMSSurfGiltighetPris 
Fastpris200 minFria1 GB30 dagar99 kr
FastprisFriaFria1 GB30 dagar145 kr
FastprisFriaFria3 GB30 dagar195 kr
FastprisFriaFria7 GB30 dagar245 kr
AmigosFria0,49 kr/st0,5 GB30 dagar50 kr
AmigosFria0,49 kr/st1 GB30 dagar100 kr
AmigosFria0,49 kr/st2 GB30 dagar200 kr

Gratis Comviq Kontantkort

Comviq är systeroperatör till Tele2 och nyttjar näten från Tele2, Telia och Telenor. Därigenom täcker man hela 99% av Sveriges befolkning, och du kan surfa i upp till 80 Mbit/s med 4G hos Comviq.

Comviq erbjuder mobiltelefoni och mobilt bredband med fokus på lågt pris. För mobiltelefoni kan du välja på flexibla paket för kontantkort eller abonnemang, allt för att du ska hitta en lösning som passar just dig.

Comviq erbjuder två sorters paket för kontantkort; kallade Fastpris och Amigos. Paketet Comviq Amigos är Comviqs absolut billigaste kontantkortsalternativ och passar dig som kanske inte surfar och SMS:ar så mycket, medan paketet Comviq Fastpris har en något högre kostnad men med flexiblare lösningar med framför allt mer datatrafik.

Gratis Comviq Kontantkort Startpaket

Comviq erbjuder alla att beställa Kontantkort Startpaket helt Gratis via sin hemsida, där du kan välja att få ett helt nytt nummer eller att behålla ett existerande nummer. Comviq är t.o.m. så snälla så att de bjuder på frakten så det kostar dig ingenting.

Tanka Comviq Kontantkort

Hos Comviq kan du välja flera olika sätt att Tanka Comviq Kontantkort, du kan köpa värdebevis i din närmaste butik, tanka kontantkortet via internetbanken etc. men enklaste är nog ändå att Tanka Comviq Kontantkort på deras egna hemsida. Du väljer själv belopp att Tanka Kontantkortet med, eller om du bara vill fylla på med mer Surf.

Förtur till konserter och föreställningar

Som kund hos Comviq får du även förtur till att köpa biljetter till flertalet konserter och föreställningar innan ordinarie biljettförsäljning genom Tele2 Presale.

 

Kontakt
Kundtjänst
Aktiv sedan

0772-212121
www.comviq.se
1981
Täckning
4G surf
Surfhastighet
Gratis startpaket

99%
JA
Upp till 80 Mbit/s
JA, Gratis